ASIAKKAAN KOKOINEN DIGITOIMISTO

Edulliset, yksilölliset - kotisivut sekä verkkokaupat

ATK-Palvelut Naantali, Raisio & Turku

Atk-palvelut Naantali, Turku, Raisio

IT-TUKI JA TIETOKONEHUOLTO

Fiksutekniikka Oy on vuonna 2016 perustettu naantalilainen perheyritys. ATK-palveluissa olemme erikoistuneet ratkaisemaan erilaisia tietokoneisiin ja oheislaitteisiin liittyviä ongelmia sekä antamaan käytönopastusta. Kauttamme saat myös laadukkaat tietokoneet ja oheislaitteet sekä nettisivut yrityksellesi.

Asiakkaitamme ovat Turun seudun yrittäjät ja pienyritykset. Valttejamme ovat nopeus, joustavuus ja asiakaslähtöisyys. Huoltotyö tehdään pääsääntöisesti arki-iltoina asiakkaan luona, mutta suuremmat ja vaativammat työt teemme toimistolla.

YRITTÄJÄT HUOMIO!

Meiltä saat täyden palvelun tietotekniikkapaketin kiinteällä kuukausihinnalla!

Pakettiin kuuluu haluamasi laitteet ja palvelut. Esimerkiksi kannettava tietokone haluamillasi ohjelmistoilla, haluttu määrä etä-/lähitukea / kuukausi ja yrityksen nettisivut. Kaikki tämä siis kiinteällä kuukausihinnalla! Räätälöimme paketin ja hinnan aina asiakaskohtaisesti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Soita ja kysy lisää 050 5348548.

KARKEA - IT-TUKI JA TIETOKONEHUOLTO

Meillä asioit aina tutun ja turvallisen oman tietokonemiehesi Jannen kanssa, joka hoitaa erilaiset tietokoneiden asennus, korjaus, ja päivitystyöt vankalla ammattitaidolla.

JA TILAA APUA IT-LAITTEIDEN KANSSA!

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Janne Jalonen

SELKEÄ HINNOITTELU, EI PIILOKULUJA!

Tilatessasi työn Karkealta tiedät aina mistä maksat. Emme peri laskutuslisiä tai muita ylimääräisiä kuluja. Työskentelemme asiakkaan kanssa yhdessä ennalta sovittuun aikaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Maksuvälineenä meillä käy pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit. Maksu suoritetaan aina suoraan työntekijälle, yritysasiakkaille laskutus sopimuksen mukaan.

JA TILAA APUA IT-LAITTEIDEN KANSSA!

TUNTIHINTA

Asennus-, korjaus- ja päivitystyöt
55
  • Hinta sis Alv. 24%
  • Korttimaksu - Maksu suoritetaan aina suoraan työntekijälle, yritysasiakkaille laskutus sopimuksen mukaan.

Matkakulut

25km Turun Kauppatorilta / lisäkilometrit 1€/km
25
  • Hinta sis Alv. 24%
  • Korttimaksu - Maksu suoritetaan aina suoraan työntekijälle, yritysasiakkaille laskutus sopimuksen mukaan.

MINIMILASKUTUKSEMME ON 75€. HINTOIHIMME SISÄLTYY ARVONLISÄVERO 24%. TARVIKEKULUT MENEKIN MUKAAN, LISÄTÄÄN LASKUN LOPPUSUMMAAN.

Työ veloitetaan toteutuneen kokonaistyöajan mukaan. Asiakkaalta laskutettava aika alkaa siitä, kun atk-miehemme saapuu asiakkaan pihaan. Laskutettavaa työaikaa on kaikki työhön asiakkaan luona käytetty aika, sekä tarvikkeiden noutoon kaupasta/tukusta käytetty aika. Suuremmista yli 1000€ työkokonaisuuksista voimme antaa myös erillisen tarjouksen. Mikäli asiakkaan luokse on matkaa yli 25km lähtöpisteenä käytettävästä Turun Kauppatorista, veloitamme lisäkuluna 1€/km sis. Alv 24%.

YKSITYISASIAKAS, MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS! -50% TYÖHINNASTA!!!