Yrittäjän kokoinen digitoimisto

Edulliset, yksilölliset - kotisivut sekä verkkokaupat

IT-Palvelut YRITYKSILLE Naantali, Raisio & Turku

Atk-palvelut Naantali, Turku, Raisio

IT-TUKI JA TIETOKONEHUOLTO

Fiksutekniikka Oy on vuonna 2016 perustettu naantalilainen perheyritys. IT-palveluissa olemme erikoistuneet ratkaisemaan erilaisia tietokoneisiin ja oheislaitteisiin liittyviä ongelmia sekä antamaan käytönopastusta. Kauttamme saat myös laadukkaat tietokoneetoheislaitteet ja verkkolaitteet sekä nettisivut yrityksellesi.

Asiakkaitamme ovat Turun seudun yrittäjät ja pienyritykset. Valttejamme ovat nopeus, joustavuus ja asiakaslähtöisyys. IT-TUKI tehdään pääsääntöisesti etätukena arki-iltaisin, mutta suuremmat ja vaativammat työt teemme toimistolla.

YRITTÄJÄT HUOMIO!

Meiltä saat täyden palvelun tietotekniikkapaketin kiinteällä kuukausihinnalla!

Pakettiin kuuluu haluamasi laitteet ja palvelut. Esimerkiksi kannettava tietokone haluamillasi ohjelmistoilla, haluttu määrä etä-/lähitukea / kuukausi ja yrityksen nettisivut. Kaikki tämä siis kiinteällä kuukausihinnalla! Räätälöimme paketin ja hinnan aina asiakaskohtaisesti, asiakkaan tarpeita kuunnellen. Lähetä sähköpostia janne@karkea.fi ja kysy lisää!

KARKEA IT-TUKI JA TIETOKONEHUOLTO

Meillä asioit aina tutun ja turvallisen oman tietokonemiehesi Jannen kanssa, joka hoitaa erilaiset tietokoneiden asennus, korjaus, ja päivitystyöt vankalla ammattitaidolla.

JA TILAA APUA IT-LAITTEIDEN KANSSA!

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Janne Jalonen

SELKEÄ HINNOITTELU, EI PIILOKULUJA!

Tilatessasi työn Karkealta tiedät aina mistä maksat. Emme peri laskutuslisiä tai muita ylimääräisiä kuluja. Työskentelemme asiakkaan kanssa yhdessä ennalta sovittuun aikaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Maksuvälineenä meillä käy pankkikortti sekä yleisimmät luottokortit. Maksu suoritetaan aina suoraan työntekijälle, yritysasiakkaille laskutus sopimuksen mukaan.

Lähetä viesti

JA TILAA APUA IT-LAITTEIDEN KANSSA!

ETÄTUKI

Ohjelmistojen asennus, neuvonta, ongelmanratkaisu, päivitykset ja tarkistukset
35
  • Hinta sis Alv. 24%
  • Aikaan perustuva laskutus, 1,24€/min, minimilaskutus 35€
  • Maksu suoritetaan etätuki-istunnon päätteeksi verkkopankissa tai luottokortilla
  • Yritysasiakkaille laskutus sopimuksen mukaan

LÄHITUKI

Laitteiston asennus-, korjaus- ja päivitystyöt sekä ohjelmistojen asennus, neuvonta, ongelmanratkaisu, päivitykset ja tarkistukset
93
  • Hinta sis Alv. 24%
  • Korttimaksu - Maksu suoritetaan aina suoraan työntekijälle, yritysasiakkaille laskutus sopimuksen mukaan.

Matkakulut

Max. 30km toimistoltamme
Lisäkilometrit 1,50€/km
30
  • Hinta sis Alv. 24%
  • Korttimaksu - Maksu suoritetaan aina suoraan työntekijälle, yritysasiakkaille laskutus sopimuksen mukaan.

Lähituessa MINIMILASKUTUKSEMME ON 123€, etätukena tehtävässä työssä minimilaskutus 35€.
HINTOIHIMME SISÄLTYY ARVONLISÄVERO 24%. TARVIKEKULUT MENEKIN MUKAAN, LISÄTÄÄN LASKUN LOPPUSUMMAAN.

Työ veloitetaan toteutuneen kokonaistyöajan mukaan. Asiakkaalta laskutettava aika alkaa siitä, kun it-miehemme saapuu asiakkaan pihaan. Laskutettavaa työaikaa on kaikki työhön asiakkaan luona käytetty aika, sekä tarvikkeiden noutoon kaupasta/tukusta käytetty aika. Suuremmista yli 1000€ työkokonaisuuksista voimme antaa myös erillisen tarjouksen. Mikäli asiakkaan luokse on matkaa yli 30km toimistoltamme, veloitamme lisäkuluna 1,50€/km sis. matka-aika ja Alv 24%.