Yrittäjän kokoinen digitoimisto

Edulliset, yksilölliset - kotisivut sekä verkkokaupat

Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle koodia

Tarvitseeko yrityksesi uudet kotisivut tai vanhojen nettisivujen uudistuksen? Olet saapunut oikeaan paikkaan. Toteutan yrityksellesi hyvännäköiset kaikilla laitteilla toimivat kotisivut. Uudet kotisivut saadaan toimitettua nopeastikin, keskimäärin 1-2 viikossa tilauksesta.

Kotisivut ovat tänä päivänä yrityksen asiakkaille tärkeä tiedonlähde, eikä ilman nettisivuja olevaa yritystä löydä kukaan. Vaikka asiakkaasi saisivatkin sinusta vinkin vanhoilta asiakkailta puskaradion kautta, etsivät he yritystäsi joka tapauksessa ensimmäiseksi Googlesta tai muusta hakukoneesta ja tekevät lopullisen yhteydenottopäätöksen vasta sen jälkeen. Siksi jokainen yritys tarvitsee nettisivut, vaikka omasta mielestä ne tuntuisivatkin turhalta investoinnilta.

Toteutan kotisivut tarpeesta riippuen joko salamannopeina staattisina sivuina tai helposti itsepäivitettävinä sivuina Webflow tai WordPress alustalla. Sivuille voidaan lisätä myös esim. varauskalenteri tai verkkokauppa tarpeidesi mukaan.

Kauttani saat uusille kotisivuillesi myös kattavan ylläpidon, joten sinun ei välttämättä tarvitse itse tehdä (tai edes osata / opetella) sivujen sisältö- tai tietoturvapäivitysten eteen yhtään mitään.

ASIOINNIN HELPPOUTTA oman yhteyshenkilön kanssa!

Kun aloitat yhteistyön Digitoimisto Karkean kanssa, et joudu asioimaan useiden ihmisten kanssa ja selittämään samoja asioita moneen kertaan uudelleen ja uudelleen, koska, meillä asioit aina tutun ja turvallisen oman ”Diginörtin” Jannen kanssa, joka hoitaa koko kotisivu- / verkkokauppaprojektin alusta loppuun vankalla ammattitaidolla.

Tehdään yrityksestäsi näkyvä ja helposti löydettävä!

Janne Jalonen
Ota yhteyttä - Karkea.fi

Ota yhteyttä